6ea9e14b084cd0a6c556e0b3ba0b5851d7e6af3c.jpeg
6ea9e14b084cd0a6c556e0b3ba0b5851d7e6af3c.jpeg

30 Saniyeden Uzun WhatsApp Durum Videolarını Nasıl Paylaşırız?

uygulamasıyla 30 saniyenin üzerindeki videolarınızı, zaman kısıtlaması olmadan WhatsApp uygulamasında Durum mesajı olarak paylaşabilirsiniz.

WhatsApp üzerinde her bir kullanıcıya video göndermek zorunda kalmadan yaptıklarımızı içeren videoları kişi listemizle paylaşmamız için getirilmiş kullanışlı bir özellik WhatsApp Durum özelliği. Resim, video ve GIF formatlarını destekleyen bu özellik, durum mesajı olarak 30 saniye üzerindeki video kliplerin gönderilmesine izin vermiyor. Bu sürenin üzerindeki videoları gönderebilmek muhteşem olurdu, değil mi?

Bu sorunu aşmak için yolları arıyorsanız, yazıyı okumaya devam edin. İşte size kullanımı kolay üçüncü taraf bir uygulama. Bu uygulama ile 30 saniye üzerindeki WhatsApp Durum videolarınızı kolaylıkla gönderebileceksiniz. Hadi o zaman, başlayalım!

1. Adım: WhatsCut Pro+ uygulamasını Android cihazınıza indirin.

2. Adım: Uygulamayı çalıştırdığınızda cihazınızda bulunan tüm videoları gösteren bir bölümle karşılaşacaksınız. Paylaşmak istediğiniz videoyu seçin.
3. Adım: Seçilen video yeni bir arayüzde açılacaktır. İsterseniz videonun tümünü, isterseniz sadece belirli bir bölümünü yayınlayabilirsiniz. Video düzenleme bölümünde görülen iki işaretleyici yayınlanacak olan bölümün seçiminde kullanılacak. İşiniz bittiğinde yeşil renkli paylaş butonuna tıklayın.

30 saniyeden uzun whatsapp durum videolarini nasil paylasiriz

4. Adım: Böylece işlem başlayacak ve sonra WhatsApp uygulamasına geçiş yapacaksınız. Burada dilerseniz düzenlediğiniz videoları durum mesajı olarak, dilerseniz seçeceğiniz kişilerle paylaşabilirsiniz.

1 30 saniyeden uzun whatsapp durum videolarini nasil paylasiriz

İşte 30 saniye üzerindeki video kliplerini durum mesajı olarak paylaşmak bu kadar kolay. Sorularınız ya da yorumlarınızı aşağıdaki bölümde dile getirebilirsiniz.

Kaynak: https://www.webtekno.com/30-saniyeden-uzun-whatsapp-durum-videolarini-nasil-paylasiriz-h40551.html

İlginizi Çekebilir

img 636c969d531e9 1

Magisk uygulamasını kullanarak Galaxy Z Fold4’ü rootlamak

Magisk uygulamasını kullanarak Galaxy Z Fold4'ü köklendirme adımları   İlk önce ilk şeyler: – Rootlama …

online sesi yaziya cevirme online voice to text 01 scaled

Online sesi yazıya çevirme online voice to text

Tavsiye siteler aşağıda sıralanmıştır. https://voicenote.in/live/ sonix.ai dictation.io google.com/intl/en/chrome/demos/speech.html https://docs.google.com https://speechtexter.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir