dell mobile connect screenshot
dell mobile connect screenshot

Bilgisayar üzerinden telefon görüşmesi yapmak

Dell, geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen CES 2018’de Mobile Connect adlı yeni bir Windows 10 Contiuum benzeri özellik duyurmuştu. Bu yeni özellik, Dell tarafından piyasaya sürülen yeni dizüstü bilgisayarlarda şu anda yer alıyor. Mobile Connect ile beraber iOS ve Android işletim sistemine sahip cihazlarınızı Bluetooth üzerinden bilgisayarınıza bağlayarak mesaj gönderebilir, çağrılarınızı yanıtlayabilir veya bildirimlerinizi görüntüleyebilirsiniz.

Mobile Connect, lansmanda Dell cihazlara özel olarak tanıtıldı ancak bugünden itibaren herhangi bir Windows 10 cihaza kurup kullanabilmek mümkün. Yapacağınız basit adımlarla beraber bilgisayarınıza Mobile Connect uygulamasını yükleyebilir ve telefonunuzla bilgisayarınızı senkronize edebilirsiniz.

Dell Mobile Connect’i Windows 10 bilgisayarınıza kurun

  • Geliştirici modunun cihazınızda açık olduğundan emin olun. Geliştirici modunu açmak için Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Geliştirici modu adımlarını takip edip seçeneği aktif edin.
  • Geliştirici paketinin yüklenmesi için birkaç dakika bekleyin.
  • Dell Mobile Connect uygulamasının .appx paketini buraya tıklayarak ücretsiz edinin.(ScreenovateTechnologies.DellMobileConnect_1.1.4253.0_neutral___0vhbc3ng4wbp0.AppxBundle)
  • Enson sürümü ise burdan indirin:

    How to Install Dell Mobile Connect app on any PC (Version – 3.0)

    dosya adı: ScreenovateTechnologies.DellMobileConnect_3.0.9346.0_neutral___0vhbc3ng4wbp0.AppxBundle

    Eğer “Üzgünüz ancak bu sistem Dell Mobile Connect çalıştırmak için minimum şartlarla eşleşmiyor”  hatası alıyorsanız (yukarıdaki  “ScreenovateTechnologies.DellMobileConnect_3.0.9346.0_neutral___0vhbc3ng4wbp0.AppxBundle” isimli dosyayı bu linkten den de direk yukleyp -başlat değiş yeniden yükle diyerek yüklersiniz =  https://cdn.hubsadda.com/windows10/ScreenovateTechnologies.DellMobileConnect_3.0.9346.0_neutral___0vhbc3ng4wbp0.AppxBundle ) yukardakini yükleyin ve şu driverları da deneyebilirsiniz:

  • https://www.dell.com/support/home/tr-tr/drivers/driversdetails?driverid=CTFT7
  • Dosyayı indirdikten sonra kurulumunu gerçekleştirin.
  • (Eğer kurulmuyorsa: https://www.telerik.com/download/fiddler buradan indirdiğiniz programı kurun.. ondan sonra kurulum sağlanacaktır…)
  • Yükleyici işlemi tamamladıktan sonra Bitir butonuna basın.

Uygulamayı kullanabilmek için Dell tarafından yayınlanan sürücüleri cihazınıza kurmanız gerekmektedir. Sürücüleri nasıl edinebileceğinizi adım adım anlatıyoruz:

  • Dell sürücülerini buradan indirin. (Dell Mobile Connect Driver)
  • https://www.dell.com/support/home/tr-tr/drivers/driversdetails?driverId=2MGX1
  • Yükle düğmesi yerine “Extract/Çıkar” butonuna tıklayın ve bir klasör seçin.
  • Dosyaları çıkarttığınız klasörü açın ve DellMobileConnectDirversSetup.exe dosyasını yönetici olarak çalıştırın.
  • Eğer izin istenirse Evet butonuna basın.
  • Kurulumdaki adımları takip ederek sürücüleri yükleyin.
  • Kurulumu tamamladıktan sonra “Finish/Bitir” butonuna tıklayın.
  • Kurulumda güncelleme istiycek. Güncellerken programı kapatmayı unutmayın. (hesap işaretinizin yanında üç nokta var. oraya basarak tümünü güncelle de diyebilirsiniz)

Android cihazınıza Play Store‘dan veya iOS 10 ve üzeri işletim sistemine sahip iPhone/iPad cihazınıza App Store‘dan Dell Mobile Connect uygulamasını kurmayı unutmayın. Tüm kurulum işlemini gerçekleştirdikten sonra Microsoft Mağazasına gidip güncelleştirmeleri denetleyerek Dell Mobile Connect uygulamasının en son sürümünü edinmeyi de ihmal etmeyin.

İlginizi Çekebilir

img 636c969d531e9 1

Magisk uygulamasını kullanarak Galaxy Z Fold4’ü rootlamak

Magisk uygulamasını kullanarak Galaxy Z Fold4’ü köklendirme adımları   İlk önce ilk şeyler: – Rootlama …

online sesi yaziya cevirme online voice to text 01 scaled

Online sesi yazıya çevirme online voice to text

Tavsiye siteler aşağıda sıralanmıştır. https://voicenote.in/live/ sonix.ai dictation.io google.com/intl/en/chrome/demos/speech.html https://docs.google.com https://speechtexter.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir