bc7a0 bing translator 1419936697
bc7a0 bing translator 1419936697

En iyi çeviri siteleri

İngilizce Türkçe ya da diğer dilleri çevirmek için, çoğunlukla Google Translate’i biliyoruz. Ancak daha fazla seçeneğiniz olduğunu biliyor musunuz? İşte en iyi çeviri siteleri.

 

Kullanıcılar, İngilizce Türkçe çeviri için genel olarak Google Translate‘i kullanıyor. Bazı kullanıcılar ise başka siteleri biliyor, ancak bildiğinizden fazla seçeneğiniz olduğunu biliyor musunuz?

İsterseniz sizleri daha fazla bekletmeden İngilizce Türkçe çeviri ya da diğer dilleri çevirmek için kullanabileceğiniz en iyi siteleri paylaşalım.

14-12/24/2-1419436353.png

Google Translate

Google Translateçeviri dendiğinde en çok kullanılan sitelerden biri. Özellikle Google Chrome tarayıcıya egtegre olan Google Translate, web sitelerini direkt sayfayı görüntülerken çevirebilmenizi sağlıyor.

İngilizce Türkçe çevirinin yanı sıra 90’a yakın dilde çeviri yapabilen Google Translate, sadece kelime ve cümle çevirmekten ziyade, web sayfalarını da çevirebiliyor.

:: Google Translate’e gitmek için tıklayın.

14-12/24/3.png

Translate.com

Google‘ın aksine tamamen çeviri odaklı çalışma yürüten Translate.com, Google Translate‘de olduğu gibi İngilizce Türkçe çevirinin yanı sıra 90’a yakın dilde çeviri yapabiliyor.

Ayrıca diğer çeviri sitelerinden hiçbirinin yapamadığı insan çevirisi özelliğine sahip olan Translate.com en hatasız çevirme özelliğini sunuyor.

:: Translate.com’a gitmek için tıklayın.

14-12/24/4.png

Bing Translator

Microsoft‘un Bing ile entegre hale getirdiği Bing Çevirmen, başarılı olmasına karşın, Translate.com kadar güçlü özelliklere ya da Google Translate kadar fazla dil seçeneğine sahip değil.

Yine İngilizce Türkçe çeviriyle birlikte 45’e yakın dili çevirebilen Bing Çevirmen‘in gelişimi devam ediyor.

:: Bing Çevirmen’e gitmek için tıklayın.

14-12/24/5.png

Yandex Translate

Yandex‘in Google ve Bing’e rakip olarak geliştirdiği Yandex Translate, kısa sürede başarılı sonuçlar vermeye başladı.

Bing Çevirmen‘e benzer şekilde İngilizce Türkçe çeviriyle birlikte 45’e yakın dilde çeviri yapabilen Yandex Translate, doğru sonuçlar elde edebiliyor.

:: Yandex Translate’e gitmek için tıklayın.

Sonuç olarak çeviri özelliği, çoğunlukla arama motoroları arasında rekabet nedeni gibi görünüyor. Ancak şimdilik Traslator.com ve Google Translathttps://eysar.net/wp-admin/plugins.phpe, en iyi sonuçları veren iki site olarak dikkat çekiyor.

http://ceviri.babylon-software.com/

http://www.uzman-cevirici.com/
http://www.almaany.com/tr/dict/ar-tr/

[auto-iframe link=https://www.bing.com/translator/ width=100% height=600 autosize=yes scroll=yes] [auto-iframe link=http://ceviri.babylon-software.com/ width=100% height=900 autosize=yes scroll=yes] [auto-iframe link=https://www.translate.com/ width=100% height=900 autosize=yes scroll=yes] [auto-iframe link=http://www.uzman-cevirici.com/ width=100% height=900 autosize=yes scroll=yes]

İlginizi Çekebilir

online sesi yaziya cevirme online voice to text 01 scaled

Online sesi yazıya çevirme online voice to text

Tavsiye siteler aşağıda sıralanmıştır. https://voicenote.in/live/ sonix.ai dictation.io google.com/intl/en/chrome/demos/speech.html https://docs.google.com https://speechtexter.com

epson l350 zarf yazdirma 01

Epson L350 Zarf yazdırma

  1.Zarfı arkası yukarı bakacak ve açılır kısmı sağa bakacak şekilde, tam yazıcımız arkasında bulunan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir