duy
duy

Goshopier nedir?

Sabancı üniversitesi girişimlerinden olan goshopier paypal mantığına çok yakın bir sistem kurmuş durumda. Bu da alternatif uygulamaları saf dışı etmesi için önemli bir unsur.

Sosyal medya kanallarından instagram, facebook, twitter gibi ağlarda satış yapmak isteyenler için özel url den üretilmiş direkt ödeme sayfaları mevcut. spr.is/ şeklinde çalışan ödeme linki oldukça başarılı. Bireysel kullanıcılar için vergi levhası v.s. şartları yok. Kayıt olup faaliyet göstereceğiniz alanı belirledikten sonra sistem yetkililerinin hesabınızı onaylamasını bekliyorsunuz.
Dil desteği ve alternatif para birimleri sunabilen sistem hem mobil hemde pclerde gayet şık görünüyor. Adının duyulması ve kulaktan kulağa yayılmasıyla daha popüler olacağına inandığım bu yerli girişimin ardında tubitak’ın da olması güven verici.
 Unutmadan goshopier ödeme alt yapısı olarak iyzico kullanmaktadır.

 

Nasıl Çalışır

Kendi üretimini yapan yeni girişimciler için Facebook, Instagram ve Twitter gibi platformlarda paylaştığınız ürünlerinizin açıklama kısmına Goshopier aldığınız satış linki ile takipçilerinizi direk ödeme sayfasına yönlendirebilirsiniz. Goshopier kredi kartı alt yapısında İyzico ile çalışmaktadır. Sistem aracılığı ile aldığınız ödemeler her Çarşamba sabahı hesabınıza aktarılmakta.

Goshopier Ücretleri

Sisteme kayıt olurken hiçbir ödeme yapmıyorsunuz her satış başına %2,99+0,49 işlem ücreti ödüyorsunuz. Buda otomatik olarak sizin satış yaptığınız bakiyeden düşüyor.
Andropay gibi katı kesinti oranlarından ziyade bazen %4-5 ler de kalan komisyonlarla karşılaşıyoruz. Bunun yanında herhangi bir bloke prosedürü bulunmayan goshopierin ödemeleri de haftalık yapılıyor.

Goshopier ve WordPress WooCommerce

Goshopier’ın şuan kendisinin yayınladığı bir plugin yok ama sitenize eklediğiniz ürünlerin açıklama kısmına Goshopier ödeme linkini paylaşabilirsiniz.

Biz bir projeden WooCommerce için bunu otomatikleştirdik. Sipariş ıdleri ve Goshopier linkerini karşılaştırıp otomatik ödeme sayfasına yönlendirme yapıyoruz.

Kısacası Goshopier evinden satış yapan sosyal medya kullanıcıları için kullanışlı bir sistem sadece komisyon oranları biraz fazla…

İlginizi Çekebilir

revolution slider wp rocket ayarlara 01

Revolution Slider sayfade geç açılma (wp rocket ayarları)

Ertelenmiş JavaScript yükle bölümüne bunu ekleyin: Ertelenmeden hariç tutulacak JavaScript dosyaları bölümü: /jquery-?[0-9.]*(.min|.slim|.slim.min)?.js /wp-includes/js/jquery/jquery-migrate.min.js ardından …

file bmIFjw2FbB

Wp Rocker Açmaya çalıştığınız bağlantının süresi dolmuş. ÇÖZÜMÜ

Takip ettiğiniz bağlantının süresi doldu the link you followed has expired     Benim çözümüm …

2 yorumlar

  1. Modülü alabilir miyim acaba?
    Woocommerce için shopier ödeme modülünü.

    0
    0

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir