img 5eaee64ad2fc4 1
img 5eaee64ad2fc4 1

PSD dosyalarını Windows 10’da görebilmek

psd wiev on windows explorer

Windows 10 Dosya Gezgini’nde PSD Simge Önizlemelerini Gösterme

Varsayılan olarak, PSD dosyaları Photoshop için öncelikle ve her şeyden önce tasarlandığından, Windows’un bu dosyaları açmak için bir yardımcı programı yoktur. Bu nedenle, Windows’un hangi fotoğraf verilerinin depolandığını görmenize izin vermek için bu dosyaları Explorer’da açmasının bir yolu yoktur. Neyse ki, bu üçüncü taraf geliştiricilerin kendi çözümlerini bulmalarını engellemedi.

Bu sorunun nedeni, Windows’un varsayılan olarak bu dosya türleri için codec bileşenlerini desteklememesidir. Microsoft, büyük olasılıkla lisans sorunları nedeniyle henüz resmi olarak bir düzeltme sağlamamıştır, ancak bu, üçüncü taraf geliştiricilerin kendi çözümlerini bulmasını engellememiştir.

Böyle bir çözüm, Windows’ta Dosya Gezgini’ne yüzlerce dosya türü için kodek desteği ekleyen ücretsiz bir yardımcı program olan SageThumbs . Test etmek için en son sürümü  indirin ve yükleyin. SageThumbs’un en son sürümünü Windows 10’un mevcut sürümü ile test ettik ve bir hıçkırık olmadan çalıştı, ancak gelecekte daha yeni bir Windows sürümü çalıştırıyorsanız güncellemeleri veya uyumluluk sorunlarını kontrol ettiğinizden emin olun.

img 5eaee64ad2fc4

SageThumbs, yalnızca bu Dosya Gezgini simge önizlemelerini sağlamak için inanılmaz derecede yararlıdır, ancak görüntüleri sağ tıklama menüsü aracılığıyla dönüştürme, duvar kağıdınız olarak bir resim ayarlama, resimleri doğrudan e-posta mesajlarına ekleme, ve önce açmaya gerek kalmadan resimleri panoya kopyalayın.

img 5eaee6517d227

Bu inanılmaz kullanışlı bir yardımcı program, bu yüzden SageThumbs web sitesine gidin ve bir göz atın!

İlginizi Çekebilir

youtube kanala baaka kiaileri ya netici olarak ekleme 01

Youtube kanalı başka kişileri yönetici olarak ekleme

Hesap /kanaldurumu ve özelliklerden izinlere giriyoruz… Davet et diyoruz… Maili ve türünü seçtikten sonra… maili …

youtube videolara na kala ca alt yaza nasa l yapa la r 01

Youtube videolarına kalıcı alt yazı nasıl yapılır? Resimli / detaylı anlatım.

Youtube dan bir video indirdiniz alt yazıları ile birlikte bir video oluşturmak ve izlemek istiyorsunuz …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir