Cümleten Merhaba,
Yabancı bir siteden bulduğum bir bilgiyi sizle paylaşmak istedim. Anladığım kadarıyla bu işlemler yapılınca istediğiniz haritayı yükleyebiliyorsunuz. Bu konulardan anlamıyorsanız hiç dokunmayın. Benim uygulama şansım olmadı. Deneyip dönüş yapan olursa herkes için faydalı olur görüşündeyim. Sorumluluk tamamen sizdedir. İşte o bilgi. Bilginin orjinal linki: https://www.gpspower.net/renault-nis…t-dadia-6.html Aşağıda google translate kullandım.

Medianav harita güncellemesiyle ilgili birçok soru olduğu için, Bu gönderideki güncelleme dosyaları için size tam bir talimat vereceğim:

1. Güncellemeden önce mevcut yazılım versiyonunuzu kontrol edin!
2. sürümüne göre synctool yama indir:

Medianav
4.0.6
4.1.0
Medyan Evrimi/ MEDIA NAV EVOLUTION
6.0.4
7.0.5
8.0.5
9.1.0
9.1.3

Not:
Mevcut sistem sürümünüz yukarıda listelenenlerden biri değilse, önce resmi güncellemeyi yapmanız gerekir. Şu an en son Medianav için 4.1.0 ve Medianav Evolution için 9.1.3! Resmi sw güncellemesini yapmak için naviextras Medianav araç kutusunu kullanabilirsiniz. SW güncellemesi her zaman ücretsizdir (https://goo.gl/274ecA). Sadece güncelleme sonrasında 2. adıma geçin.

3. update.lgu dosyasını (adım 2’den) boş bir fat32 formatlı USB’ye kopyalayın. Arabayı çalıştır ve USB’yi ekle

4. Senktool güncellemesini onaylayın ve 1-2 dakika bekleyin … İş bittiğinde, artık sisteminizde herhangi bir haritayı kabul edecek olan çatlak * d navi versiyonuna sahipsiniz. Bu, yalnızca nng.exe dosyasını ve yeni haritaların aktarımı için gerekli olan synctool dosyalarını değiştiren herhangi bir şeyi görsel olarak değiştirmez. Güncellemeden sonra, bir sonraki adım için aynı USB’yi kullanıyorsanız, upgrade.lgu dosyasını USB’den sildiğinizden emin olun.

5. Artık USB’ye cihaz bilgilerini toplayacak ve gönderecek “seçenekler -> harita güncelleme -> seçenekler -> güncelleme” ye gitmeniz gerekiyor.

6. PC’nize gidin, USB takın ve medianavtoolbox-native‘i başlatın. Medianavtoolbox’ı ilk kez başlattığınızda, cihazınızla senkronize etmek için kullanmak istediğiniz iGO içeriği için bir yol ayarlamanız gerekir (örneğin, burada 2018.Q1 için). Uygulamayı kullanmak istediğiniz haritayı ve diğer içeriği silmek ve eklemek için uygulamayı kullanmaya hazırsınız.

7. Harita eklemeyi / silmeyi bitirdiğinizde, aracı çalıştırın ve USB’yi takın. USB’nizdeki güncellemeyi okumak biraz zaman alabilir. Güncellemeyi onaylayın, bitene kadar bekleyin. Tüm süreç boyunca arabayı bırak!

8. Güncellenmiş navigasyonunuzun tadını çıkarın!

5. -7. Adımdaki