Galaxy Note 4 Odin Root
Galaxy Note 4 Odin Root

Samsung Galaxy Note 4 Root Nasıl Yapılır?

Rootun yararlarını söylemeye gerek var mı? Öğrenmek istiyorsanız sizin için böyle bir yazımız mevcut.

  • Cihazınızdan “Ayarlar – Cihaz Hakkında” bölümünde yer alan Yapım Numarası’na 7 kez tıklayın ve Geliştirici Seçenekleri’ni etkinleştirin. Geliştirici Seçenekleri’nde yer alan USB Hata Ayıklama’yı işaretleyin ve cihazı kapatın.
  • Cihazınızı kapatın. Kapattıktan sonra “Güç + Ev (Home) + Ses Kısma” tuşlarına aynı anda basın. Download Mode açılacaktır. Ses açma tuşuna basarak devam edin.
  • Alttaki linkten indirdiğiniz dosyanın içinde Odin programı olacak  çalıştırın ve cihazınızı USB kablo ile bilgisayara bağlayın. Bilgisayarınız gerekli sürücü yüklemelerini yaptıktan sonra Odin programı cihazınızı tanıyacaktır.
  • Odin programında “Auto Restart ve Reset Time” kutucukları işaretli değilse işaretleyin, “AP” kutucuğunu işaretleyin ve “AP” butonuna tıklayarak SM-N910C modeli için bu bağlantından indirdiğiniz “.tar .md5″ uzantılı root dosyasını seçin.
  • Her şey hazırsa “Start” butonuna tıklayın ve işlemin bitmesini bekleyin.

Galaxy-Note-4-Odin-Root

Cihazınız yeniden başladıktan sonra menüden SuperSU uygulamasını bulun ve çalıştırın. Uygulamaya ait bir güncelleme varsa güncelleyecektir.

Eğer menüde SuperSU uygulamasını göremiyorsanız bu bağlantıyı kullanarak Google Play Store’dan yükleyebilirsiniz.

Cihazınızın rootlu olduğu konusunda bir şüpheye düştüyseniz bu bağlantıdaki uygulamayı cihazınıza yükleyerek doğrulama yapabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

img 636c969d531e9 1

Magisk uygulamasını kullanarak Galaxy Z Fold4’ü rootlamak

Magisk uygulamasını kullanarak Galaxy Z Fold4’ü köklendirme adımları   İlk önce ilk şeyler: – Rootlama …

online sesi yaziya cevirme online voice to text 01 scaled

Online sesi yazıya çevirme online voice to text

Tavsiye siteler aşağıda sıralanmıştır. https://voicenote.in/live/ sonix.ai dictation.io google.com/intl/en/chrome/demos/speech.html https://docs.google.com https://speechtexter.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir