ucretsiz psd siteler
ucretsiz psd siteler

ÜCRETSİZ PSD SİTELERİ

Ücretsiz photoshop dosyası ve hazır psd örnekleri yayınlayan siteler ilham teşkil etmesi açısından grafik işine yeni başlayanlar ve profesyonellerin çok işine yarayan kaynaklardır.

İnternet üzerinde binlerce hazır şablon siteleri var ancak buralarda PS dersleri verilirken sadece nasıl yapılacağı anlatılıyor , psd olarak genelde ücretli olarak kullanıcılara veriliyor. Bizim hazırladığımız listelerde ise daha çok her hangi bir para ödemeden ücretsiz olarak temin edebileceğiniz grafik, vekör, font, çeşitli kategorilerde fotoğraflar, coreldraw, freehand gibi programlar için ham dosyalar derledik.

Hazır ve ücretsiz psd örnekleri :

365PSD

Bu site her gün yeni bir tane ücretsiz photoshop şablonlarını bizlere sunuyor. Tasarımlar ise basit tasarımlar değil , gerçekten güzel ve emek verilmiş örnekler bulunmaktadır.

Buton, banner , takvim , infografik gibi onlarca başlık altında bulunan örneklerinden tutun çok değişik ve orjinal psd dosyaları bulunmaktadır.

http://365psd.com/ sitesi artık http://tr.365psd.com/ adresinden Türkçe yayında yapmaya başladı.

PsdDreams

Almanya kökenli bu sitede kullanıcılar kendi yaptıkları şablonları paylaşıyorlar. Çok geniş bir arşive sahip site mutlaka sık kullandığınız sayfalar arasında bulunmalı diyoruz.

http://psd-dreams.de/

Freepik

Freepik gerçekten çok geniş bir photoshop için hazır tema arşivi sitesi. Birbirinden güzel grafikleri ve çalışmaları ücretsiz olarak bilgisayarınıza indirip düzenleyebilirsiniz.  Uzun yıllardır benimde beğenerek kullandığım bir grafik kaynağıdır.

http://www.freepik.com/free-psd

Free Psd Files

Benim sıkça kullanıyor olduğum hazır psd arşivi sunan sitelerden bir tanesi. Oldukça özgün tasarımlar mevcut. Üstelik hepsi ücretsizdir.

http://freepsdfiles.net/

Psd Box

Psd box hem photoshop eğitim içeriği olan hem de ücretsiz temalar bulunmaktadır. Özellikle kaliteli grafik dosyalarını nasıl oluşturabileceğiniz hakkında detaylı bilgiler içeren tutorial sayfalarını tavsiye ederiz.

http://www.psdbox.com/

Pixabay.com

Bu site ücretsiz bir stockphoto ( fotoğraf bankası ) sitesidir. Creative Commons ( Kamu Malı )  on binlerce fotoğraf bulundurmaktadır. Bilindiği üzere Creative Commons lisanslı grafikleri sitenizde ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Freedesignfile.com – 2017 güncelleme

İlginizi Çekebilir

revolution slider wp rocket ayarlara 01

Revolution Slider sayfade geç açılma (wp rocket ayarları)

Ertelenmiş JavaScript yükle bölümüne bunu ekleyin: Ertelenmeden hariç tutulacak JavaScript dosyaları bölümü: /jquery-?[0-9.]*(.min|.slim|.slim.min)?.js /wp-includes/js/jquery/jquery-migrate.min.js ardından …

file bmIFjw2FbB

Wp Rocker Açmaya çalıştığınız bağlantının süresi dolmuş. ÇÖZÜMÜ

Takip ettiğiniz bağlantının süresi doldu the link you followed has expired     Benim çözümüm …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir