img 60722a82d6010 1
img 60722a82d6010 1

Chrome’dan programsız torrent indirme

uzantılarına sahip torrent'i indirin

Aynı şekilde kullanmak istemeyenler de var. ek yazılım Bu tür görevler için, bu doğrultuda onlara yardım edeceğiz. Özellikle, torrent dosyalarını tarayıcının kendisinden indirmek için bazı alternatifler göstereceğiz.

Özellikle, Google'ın önerisi gibi bu türden en yaygın kullanılan ve yaygın yazılıma odaklanacağız. krom ve bazı uzantıları.

JSTorrent, torrentleri hızla yönetin ve indirin

Burada buluyoruz JSTorrent , torrentleri doğrudan buradan aramamıza ve indirmemize izin veren Google tarayıcısı için bir uzantı. Yüklendikten sonra, indirmelerin programa başka bir web sitesinden normal bir dosya gibi eklendiğini unutmayın. Aynı zamanda, bize torrent indirmeleri için bir dizi yönetim işlevi sunar ve ilgilendiğimiz her dosya hakkında bize bilgi gösterir.

Bu nedenle, diğer ilgi alanlarının yanı sıra indirme hızını, boyutunu veya durumunu görüyoruz. Bu şekilde, harici üçüncü taraf istemcileri kullanmak zorunda kalmayız.

Geliştirici: jstorrent.comTorrent'i Lphant ile İndirin: P2P İstemcisini Kurun ve Yapılandırın | ITIGIC


Bitford, torrentleri indirin ve önizleyin

Kullanabileceğimiz başka bir uzantı Torrentleri indirmek bu öneri, Chrome'a ​​indirip yükleyebileceğimiz bir tamamlayıcıdır. Bu yapıldığında, bize bu bağlamda bir dizi ilginç işlev sunar. Örnek olarak, Bitford, indirdiğimiz videoları yayınlayarak ön izlememize izin veriyor, bu bizim için çok faydalı olacak bir şey.

Bu durumda açık kaynak kodlu bir JavaScript geliştirici projemiz olduğunu ve bize ek P2P istemcilerinin kullanımından tasarruf sağladığını unutmayın.

uTorrent easy client, Chrome için uTorrent uzantısı

Aşağıda size adlı alternatifi gösteriyoruz uTorrent Kolay İstemci , adından da anlaşılacağı gibi, popüler uTorrent istemcisinin Chrome uzantısıdır. Bu sadece basit bir başlangıç ​​yapılandırması gerektirir, böylece dosyaları Chrome dışında başka bir program kullanmadan torrent formatında indirebiliriz.

Geliştirici: Anton

.torrent'ten İletime, Chrome için İletim uzantısı

Öte yandan, önceki durumda olduğu gibi, en popüler olanlar P2P istemcileri ayrıca bize Google tarayıcısı için kendi uzantılarını da sunuyor. Bu şekilde, yorum yaptığımız bu dosyaları, sanki başka bir web yüklemesiymiş gibi doğrudan buradan yapma ve onlarla çalışma imkanına sahip olacağız.

Web sayfalarından Chrome'da torrent indirin

Ayrıca, tarayıcıya ek istemcilerin kullanımından vazgeçmek için başka bir seçeneğimiz daha var, bunları indirerek sel doğrudan web'deki dosyalar. Bu, aynı satırlarda da size göstereceğimiz bir şey.

Örneğin, bu, tam olarak yararlanabileceğiniz bir uTorrent Web örneğidir. bu bağlantıdan . Tahmin edebileceğiniz gibi, bu, tarayıcıdan çıkmadan torrent dosyalarıyla başa çıkabilmek için iyi bilinen P2P istemcisinin web sürümüdür. Chrome'da kullanmamıza rağmen, bunun nasıl olabileceği unutulmamalıdır, bu hizmet bu türdeki çoğu programda çalışır. Ve çok benzer bir durum buluyoruz BitTorrent Web , torrentleri doğrudan Chrome ve benzerlerinden indirmek için başka bir çevrimiçi hizmet. Bunun için erişmemiz gerekeceğini söyle Bu bağlantıyı . Üçüncüsü, bu aynı kullanım türüne sahip bir şekilde daha az bilinen, ancak aynı derecede etkili olan bir tekliftir. Yapabileceğiniz bir platform olan WebTorrent'e atıfta bulunuyoruz buradan erişim .

 

İlginizi Çekebilir

online sesi yaziya cevirme online voice to text 01 scaled

Online sesi yazıya çevirme online voice to text

Tavsiye siteler aşağıda sıralanmıştır. https://voicenote.in/live/ sonix.ai dictation.io google.com/intl/en/chrome/demos/speech.html https://docs.google.com https://speechtexter.com

epson l350 zarf yazdirma 01

Epson L350 Zarf yazdırma

  1.Zarfı arkası yukarı bakacak ve açılır kısmı sağa bakacak şekilde, tam yazıcımız arkasında bulunan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir