img 6220e442dd3c4 1
img 6220e442dd3c4 1

Retina logo görüntüsü nedir?

Lütfen dikkat: Bu makale özellikle Hemlock ve Florence temaları içindir.

Retina görüntüsü ?

Bazı yeni cihazlar, yüksek piksel yoğunluklu ekranı sayesinde içeriğin daha keskin ve net görünmesini sağlayacak “Retina Ekran” ile birlikte gelir. Logonuzun retinaya hazır bir sürümü olduğundan emin olmak için temanıza bir tane ekleyebilirsiniz.

Temama nasıl retina logo resmi eklerim?

Bir retina logo görüntüsü, normal logo görüntüsüyle aynıdır, ancak iki katı boyuttadır. Örneğin, birinin normal logo görüntüsünün boyutu 100×100 piksel ise, retina logo görüntüsünün 200×200 piksel boyutunda olması gerekir.

Retina görüntüsünü nasıl adlandırdığınız çok önemlidir . Adın sonuna @2x eklenmiş olsa da, normal logo görüntüsüyle tamamen aynı şekilde adlandırılmalıdır .

Bu nedenle, normal logo görüntüsünün adı “logo.png” olsaydı, retina logo görüntüsünün “logo@2x.png” olarak adlandırılması gerekirdi .

Ek olarak, normal logo resminizin ve retina logo resminizin aynı Medya Kitaplığı klasöründe olmasını sağlamak isteyeceksiniz. Bunu en kolay şekilde iki görüntü dosyasını aynı anda Medya Kitaplığınıza yükleyerek gerçekleştirebilirsiniz.

Görünüm > Özelleştir > Logo ve Başlık Ayarları'na giderek retina logo resminizi yükleyebilirsiniz.

Retina Logosu Ekran Görüntüsü

Temanızın Özelleştiricisinde bu seçenek yok mu?

Hemlock veya Florence temasını kullanmıyorsanız ve bir retina logo görüntüsü uygulamak istiyorsanız, ” WP Retina 2x ” adlı eklentiyi öneriyoruz.

İlginizi Çekebilir

revolution slider wp rocket ayarlara 01

Revolution Slider sayfade geç açılma (wp rocket ayarları)

Ertelenmiş JavaScript yükle bölümüne bunu ekleyin: Ertelenmeden hariç tutulacak JavaScript dosyaları bölümü: /jquery-?[0-9.]*(.min|.slim|.slim.min)?.js /wp-includes/js/jquery/jquery-migrate.min.js ardından …

file bmIFjw2FbB

Wp Rocker Açmaya çalıştığınız bağlantının süresi dolmuş. ÇÖZÜMÜ

Takip ettiğiniz bağlantının süresi doldu the link you followed has expired     Benim çözümüm …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir