img 621fac977570e 1
img 621fac977570e 1

Stanley Klasik Vakumlu Paslanmaz Çelik Termos 1.9 LT

Stanley Klasik Vakumlu Paslanmaz Çelik Termos 1.9 LT termos aldım… Beğendim ve tavsiye de ediyorum… Türkiye distribitörü Kutupayısı'nın ilgisinden dolayı da birçok kullanıcı memnun görünüyor.

Dayanıklılığı ile şöhret yapmış Stanley termos 1,9 lt klasik serisi. Kamptan, pikniğe, şantiyeden seyahate hem hayatını kolaylaştırmak isteyenlerin hem profesyonellerin hem de seyahat sevenlerin tercihi. Stanley termos Vakum insulasyon ve çift duvar konstrüksiyon sayesinde ısı kaybetmez. Maceranızı tüm gün, tüm gece, hatta devamı sabahında bile sürdürün. Stanley termos 1,9 lt termos paslanmaz çelik gövdesi sayesinde yıpranmaz, rahatlıkla yanınızda taşıyabilirsiniz. Sızdırmadığı ve çok dayanıklı olduğu için ona çok kibar davranmanıza gerek yok. Stanley 1.9 lt termosun çift duvarlı gövdesi 45 saat boyunca sıcak, 48 saat soğuk tutar. Buzlu içeceklerinizi ise 192 saate kadar muhafaza eder. Ağzı geniş olduğu için İçini doldurması ve boşalınca temizlemesi çok kolaydır. 18/8 paslanmaz çelik ve BPA'sız malzemelerle üretilmiştir, sızıntı yapmaz, paslanmaz, kapağı bardak olarak kullanılabilir, ömür boyu garantilidir ve sizi asla yarı yolda bırakmaz.

 

Stanley Termos Ürün Özellikleri
  • 18/8 paslanmaz çelik
  • Çift duvarlı vakum yalıtımı, BPA içermez
  • Daha fazla dayanıklılık için daha dar yalıtım duvarı boşluğu
  • Yerden istifade etmek için katlanabilir tutacak
  • Sızdırma yapmaz ve kolay taşınır
  • Yalıtımlı kapak bardak olarak da kullanılabilir
  • İçeceklerinizi daha kontrollü dökebilmeniz için yeni stoper
Stanley Termos Teknik Özellikleri
  • Ağırlık:1130 gr
  • Kapasite: 1.9 Lt
  • Boyutlar: 11,1 X 13,1 X 37,3 cm
  • Sıcak: 45 Saat
  • Soğuk 48 Saat
  • Buzlu İçecekler: 192 Saat
stanley termos
stanley termos

DAYANIKLI VE GÜVENLİ:

18/8 paslanmaz çelik yapısı ile performansından hiçbir şey kaybetmeden en zorlu koşullarda bile görevini yerine getirir. Arabada, işte, çadırda, her yerde.

ÇOK AMAÇLI KAPAK:

Stanley termoslarımız sızıntı yapmayan kapaklara sahiptir, dökülme korkusu yaşamadan sırt çantanızda taşıyabilirsiniz. Geniş ağzı sayesinde kolay dökülür, kapağı ise bardak olarak kullanılabilir.

TÜM GÜN SÜREN KEYİF:

Farklı hacimlere sahip termoslarımız ile bir kere dolumdan sonra tüm gün içeceğinizin keyfini çıkarabilirsiniz. Açılıp kapanan tutacağı ile taşıması da çok kolaydır.

ÖMÜR BOYU GARANTİ!

Stanley zamana karşı koymak üzere tasarlandı. Bu Stanley'nin size verdiği bir sözdür. “Ömür Boyu Kullanım”, sloganı Stanley'nin 1913'ten beri bir ömür boyu sürecek dayanıklı yiyecek ve içecek saklama aletleri üretme vaadidir. Bugün hala bu sözü tutuyorlar. Stanley ürünleri, üretimden kaynaklanan hatalar, ısı muhafaza problemleri veya akıtma/sızdırma gibi sorunlara karşı ömür boyu garantilidir. Düşme ve çarpma sonucu meydana gelebilecek üründeki her türlü hasar ve hasar nedeni ile oluşabilecek termal kayıplar, sıvı sızdırması ve yine düşme ve çarpma neticesinde ürünün parçalarındaki kırıklar vb ile kullanım, bakım ve temizlik koşullarına uyulmaması gibi durumlar sonrasında iç ve dış yüzeyde oluşabilecek hasarlar, bozulmalar ve paslanma/korozyonlar garanti kapsamına girmemektedir.

stanley termos 1.9 lt


Stanley termos temizleme ve bakım önerileri

 

Sahip olduğunuz Stanley ürününü uzun yıllar boyunca keyifle kullanabilmek için Stanley termos temizleme ve bakımını düzenli olarak yapmanız gerekir. Neyse ki Stanley termoslarda ürün temizliği ve bakımı son derece basittir. Sizin için hazırladığımız Stanley termos temizleme ve bakım önerileri sayesinde ürününüzden maksimum verimi almaya ve sıkıntı yaşamadan keyifle kullanmaya devam edebilirsiniz.

Stanley termos temizleme önerileri

  • Stanley ürünleri satın alındığı anda kullanıma hazırdır fakat ilk kullanımdan önce bütün parçalarını yıkamanız tavsiye edilmektedir. Böylece ürünün raf veya depoda durduğu süre boyunca üzerinde oluşan toz veya kirler temizlenir.
  • Her kullanımdan sonra sahip olduğunuz Stanley'i yıkayın ve parçalar arasına girebilecek küçük yemek veya içecek artıklarının temizlendiğinden emin olun. Böylece içecek ve yiyeceklerinizin koku ve tatlarının birbirine karışmasını minimuma indirmiş ve gereken hijyeni sağlamış olursunuz.
  • Stanley ürününüzün içine koyduğunuz yiyecek veya içeceği ürüne ait termal sıcak/soğuk tutma sürelerini dikkate alarak muhafaza edin. Ürünün kapağı sıkıca kapatılmış olsa bile gıdaların bozulabileceğini unutmayın. Stanley'nin gıdaları sıcak/soğuk saklama performansı çok yüksek olsa da her gıda farklı bozulma kriterine sahiptir ve bozulan bir gıda hastalanmanıza neden olabilir. Bu nedenle işiniz bittikten sonra geri kalan gıdayı boşaltın ve bir sonraki kullanıma hazır olması açısından Stanley'nizi iyice temizleyin.

Stanley termos temizleme ve bakımı için kullanılacak ürünler

Uzun yıllar boyu sizinle bir arada olacak ve işlerinizi kolaylaştıracak Stanley ürünlerine aile bireylerinize davrandığınız gibi özenle yaklaşmalısınız. Stanley termos temizliği yaparken aşındırıcı olmayan temizleyici ve süngerler kullanmanız son derece önemlidir. Temizlik esnasında sert metaller asla kullanılmamalıdır. Ulaşılması zor yerler için bulaşık bezi, yumuşak bir sünger veya küçük bir fırça ile yumuşak kimyasal bazlı bulaşık deterjanı işinizi görebilir.

İç kısmına ulaşılması zor olan Stanley ürünlerini (ağzı dar veya iç hacmi büyük olan ürünler) temizlemek için aşağıdakileri uygulayabilirsiniz.

İhtiyacınız olan malzemeler:

  • ¼ bardak pirinç
  • Yarım su bardağı beyaz sirke

Talimatlar:

¼ bardak pişmemiş pirinci Stanley ‘in içine dökün. Yarım bardak beyaz sirkeyi ekleyin ve ürünün ağzını kapatın. 1 dakika boyunca sallayın ve 5 dakika bekleyin. 5 dakika aralıklarla tekrar birkaç kez sallayın. Stanley'nin ağzını açın ve içindeki pirinç tanelerini ve sirkeyi boşaltın. Ürününüzü ılık suyla durulayın. İç hazne kuruyana kadar ağzını açık bırakın. Temizlik işlemi tamamlandı.

Asla çamaşır suyu ve diğer sert kimyasalları kullanmayın!

Ürünlerimiz çok sağlam olmasına rağmen, ağartıcı veya çamaşır suyu gibi sert kimyasallar, sızdırma yapmayan bazı parçaları aşındırabilir, boyasına veya metal aksamına zarar verebilir ve ürünün performansını  etkileyebilir. Bu durumda Stanley'niniz garanti kapsamı dışına çıkabilir.

Stanley ürünlerinin birçoğu bulaşık makinesinde yıkanabilmektedir. Satın aldığınız ürünün bulaşık makinasında yıkanıp yıkanamadığı bakım ve kullanım kılavuzunda, ürünün üstünde veya etiketinde belirtilmektedir. Yıkanabilir onayı olan parçaları bulaşık makinasında yıkamanızda bir sakınca yoktur.  Eğer dar ağızlı bir Stanley'e sahipseniz bulaşık makinesinde düzgün bir şekilde yıkanması mümkün olmayacaktır.  Bu durumda en iyi elde yıkamak veya pirinç/sirke formülünü kullanmaktır.


Stanley termos temizlik ve bakımı korktuğunuz kadar zor değilmiş öyle değil mi? Her şey son derece basit çünkü amacımız bütün Stanley ürünlerimizi sağlam, sade ve ömürlük yapmak. Bu yüzden sattığımız her üründe ömür boyu garanti sunuyoruz.


Stanley Termoslar Hakkında Sıkça Sorulanlar

Stanley Sık Sorulanlar

Stanley termos modelleri, doğa sporlarını seven kişiler tarafından sıklıkla tercih edilen ürünlerdir. Dayanıklı ve kullanışlı olan bu termos modelleri ile ilgili merak edilen ve sorulan soruları sizin için bir araya getirdik.

Ürünleriniz BPA'sız mı?

Evet. Ürünlerimizin çoğunluğu, gıda saflığı derecesi kullanılarak, 18/8 paslanmaz çelikten üretilmiştir, bu da doğal olarak BPA'sızdır. Ecycle®, tescilli, %100 geri dönüşümden oluşan plastik karışımı üretimimizdir. Her ürünümüz FDA tarafından test edilmiştir ve güvenlidir.

Vakumlu yalıtım ?

Vakum yalıtım, iç ve dış duvar arasındaki havanın ortadan kaldırılmasıyla oluşturulur. Bu tipteki termal izolasyon, hava geçirmez dış katmanın, vakumlu iç katmanı sarmasından oluşmaktadır. Vakumlu bir alan yaratmak, ısının geçiş için kullandığı hava molekülleri olmadığı için, ısı enerjisinin transferine engel olur.

Çift kat duvar yalıtımı nedir?

Çift kat duvar yalıtımı hem iç hem dış duvara sahiptir. Sonuç olarak içecekler, tek duvarlı ürünlere göre daha uzun süre soğuk ve sıcak muhafaza edilir. Aynı zamanda termos dışında oluşacak terlemeyi de engeller (yüksek ısı değişiklikleriyle karşılaşıldığında terleme/yoğunlaşma olabilir)

Ürünlerin sızdırmaması ile sızdırmaya dirençli olması arasındaki fark nedir?

Ürünlerimizin sızdırma yapmadığını, sızdırma testleri ile garantiliyoruz. Sızdırmaya dirençli ürünlerimiz, içeceklerin dökülmesini engeller. Sızdırmaya dirençli ürünlerimizi çantaya koymanızı yine de çok tavsiye etmiyoruz fakat araba sürüşleri ve bilgisayar karşısındaki günleriniz için ideal olduklarını düşünüyoruz. Sıkı testlerden geçirmediğimiz sürece hiçbir ürünümüze sızdırmaya dirençli yazısını yapıştırmıyoruz.

Vakumlu termosumdan en iyi şekilde nasıl verim alabilirim?

Sıcak veya soğuk musluk suyu doldurarak, termosunuzu, bardağınızı veya yemek kabınızı önceden ısıtın veya soğutun. 5 dakika bekletin. İçindeki suyu boşalttıktan hemen sonra en sevdiğiniz soğuk veya sıcak içecekle doldurun. Isı kaybını engellemek için durdurucuyu ve kapağı en hızlı şekilde kapatın.

Stanley termos nasıl temizlenmeli?

Lütfen ürününüzün altına bakarak bulaşık makinasına uyumluluğunu kontrol ediniz. Eğer değilse, Stanley termosu elde yıkamanızı tavsiye ederiz.

  • İlk kullanımdan önce ürününüzü yıkayın
  • Az miktarda deterjan ve ılık su koyun
  • 5 dakika bekletin
  • Yumuşak bez veya sünger ile temizleyin
  • Durulayın ve temiz bez ile kurulayın

Stanley termos zaman zaman derin bir temizliğe ihtiyaç duyabilir. Bu tarz temizliklerde bir ölçek karbonat ile bir ölçek suyu ürünün içinde bir saat bekletin.
Duruladıktan sonra az miktar deterjan ile temizleyin.

Ürünü bulaşık makinasına koyabilir miyim?

Eğer aldığınız ürün bulaşık makinasında yıkanabiliyorsa, ürünün tabanında bu belirtilir. Bu tarz ürünleri her zaman makinanın üst bölmesine koymanızı tavsiye ederiz. Bulaşık makinasına girmemesi gereken her ürünü lütfen elde yıkayın.

Ürünü mikrodalgaya koyabilir miyim?

Ürünlerimizin çoğu paslanmaz çelikten üretilmiştir. Ana materyalin paslanmaz çelik olmadığı ürünlerde bile, menteşe, tutacak veya başka bir kısmında paslanmaz çelik kullanılmış olabilir. Sonuç olarak, ürünlerimizi mikrodalgaya koymanızı önermiyoruz. Sonuç, sadece ürününüz hasar görmesi olur.

Stanley termosları buzluğa koyabilir miyim?

Hiçbir ürünümüzü buzluğa koymanız tavsiye etmiyoruz. Sıvı maddelerin hacmi, donduklarında büyür, bu yüzden ürününüz eski formuna geri kavuşamayabilir (dürüst olmak gerekirse çoğu ürün eski haline dönmüyor) Bu genişleme, ürünün işlevselliğini, termalini ve mühürünü bozabilir.

Yeni termoslar neden çok daha hafif?

2009 Stanley vakum yalıtımlı ürünlerinde (termoslar ve yeme kapları) Char‐Vac® yalıtımı uygulanmıştı. Bu yalıtım teknolojisinde, ürünlere vakum çekilirken, iç ve dış çelik duvarların arasında kömür kullanılmıştı.2009 yılında, üretime ve doğaya olan etkisi yüzünden kömürü ürünlerimizden çıkardık. O günden beri, daha yüksek kaliteli paslanmaz çelik, daha iyi tasarımlarla, kaynakla ve vakumlama teknolojisiyle buluştu; dayanıklılık ve termal özellikler çok daha fazla arttı.

Stanley termoslar nerede üretiliyorlar?

Stanley termosların ana merkezi Seattle, ABD'de de. Fakat müşterilere destek verebilmek için dünyanın birçok yerinde ofisleri bulunmaktadır.  Stanley termos malzemeleri dünyanın birçok bölgesinden elde edilmektedir.

Müşteri soruları:

    • Termosun icine kola ayran vb gibi icecekler koyabilir miyiz

    • Merhaba, Stanley termoslar sütlü ve gazlı içecekler dışında tüm içecekleriniz için uygundur. (Çelik sütü kestiği için sütlü içeceklerin çok uzun süre kalması tavsiye edilmemektedir.)


    • Merhaba stanly standart vakumlu 1.9 lt termosun firmanin verdigi garanti detayı nedir

    • Merhaba, firma sızdırmazlık ve yalıtım garantisi vermektedir.

      1.9 lt Termoslarda eski ile yeni tasarım arasında bir fark var mı? Garanti, yalıtım, kalite vb. açıdan.

    • Merhaba, klasik seri termoslarımızda eski ve yeni tasarımlar arasında garanti, yalıtım, kalite vb. açıdan hiçbir fark bulunmamaktadır. Tek fark dış görünüştür.


    • Bim'den 28 Şubat 2020 tarihinde aldığım Stanley switchback 0.47 lt termos normalde 7 saat sıvıları sıcak tuttuğunu iddia ederken en fazla 2-3 saat sıcak tutuyor. Tedarikçisinin kutupayısı olduğunu öğrendim. Bana bu konuda dönüş yaparsanız sevinirim.
    • Merhaba. Stanley ürünler garanti kapsamındadır. Ürününüzde sorun tespit edilmesi halinde değişim yapılır. Bu konuyla ilgili hafta içi 09:00 – 18:00 saatleri arasında 0212 243 04 30 numaralı çağrı merkezimizi arayarak ya da alisveris@kutupayisi.com adresine mail atarak genel merkezimizle görüşebilirsiniz. Kendileri bu konuyla ilgili sizi daha iyi yönlendireceklerdir.
    • Merhaba ömür boyu garantili diye Stanley 15.1 lt.Çanta termos aldım.Ancak kapağı tam kapanmıyor.Daha önce de mail attım ama dönüş olmadı.Türkiye disbürötürü olduğunuz için size ulaşmaya çalıştım.
      Teşekkürler.
    • Merhaba, bu konuyla ilgili hafta içi 09:00 – 18:00 saatleri arasında 0212 243 04 30 numaralı çağrı merkezimizi arayarak ya da alisveris@kutupayisi.com adresine mail atarak genel merkezimizle görüşebilirsiniz. Kendileri bu konuyla ilgili size yardımcı olacaklardır.
    • Merhaba. Stanley Ceramivac Go 0.47 termosumun contası kayboldu. Yardımcı olabilir misiniz?
    • Merhaba, bu konuyla ilgili hafta içi 09:00 – 18:00 saatleri arasında 0212 243 04 30 numaralı çağrı merkezimizi arayarak ya da alisveris@kutupayisi.com adresine mail atarak genel merkezimizle görüşebilirsiniz. Kendileri bu konuyla ilgili size yardımcı olacaklardır.
    • MERHABA SÜT TOZUNDA BİR SIKINTI OLUYOR MU ?
    • İçinde uzun süre bırakmadığınız ve termosunuzu temizlediğiniz sürece bir sıkıntı olmayacaktır.
    • Sitenizden Stanley 1 LT termos aldım şimdilik herhangi bir problem yok fakat kapağını açıp ürünü inceledikten sonra kafama bir şey takıldı. Termosumuzun kapak kısmında bulunan contası kullanışsız hale geldiği zaman yedek contayı bulabilir miyiz ? Ürün sadece conta olarak satılıyor mu ya da komple kapak olarak mı satılıyor bu konuda bilgilendirirseniz beni sevinirim. Teşlekkür ederim.
    • Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Üründe bu şekilde bir sorun yaşandığı taktirde komple kapak olarak ücretsiz değişim yapılmaktadır. Ürününüzü güzel günlerde kullanmanızı dileriz.


    • Merhaba, Çin menşei ile ABD üretimli termoslar arasında (aynı özellikteki termos bardaklar arasında) herhangi bir kalite farkı var mıdır?
    • Merhaba, ürünler arasında hiçbir fark yoktur. İyi günler dileriz.
    • Merhaba Stanley 590 ml yeşil termos bardak aldım kullandım ama beklentilerimi veya kalitesine göre iyi çıkmadı o para verilmez. Yorumlarda yazıldığı gibi değil dışına sıcaklık veriyor 3/4 saat sonra sıcaklığı gidiyor. Cevap verilseniz eğer sevinirim
    • Ürününüzü Aras Kargo 1213508001726 kodu ile ücretsiz olarak aşağıda yazan adrese gönderebilirsiniz. Kutupayısı Doğa Sporları Malzemeleri Ltd. Şti. Yenibosna Merkez Mah. Şehit Selim Ayaydın Cad. Hasan Tanık İş Merkezi No:2 Kat:3 Bahçelievler-Yenibosna/İstanbul. Gönderinizin içine isim soy isim, iletişim bilgileriniz ve ürününüzle ilgili yaşadığınız sorunu anlatan kısa bir not da eklemenizi, taşınma sırasında ürüne bir zarar gelmemesi için mümkünse ürünün etrafını bir karton ya da gazete ile sarmanızı rica ederiz.
      Ürününüz bize ulaştıktan sonra incelenerek en fazla 21 iş günü içerisinde tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır.
      Bize ulaşmak isterseniz hafta içi 09:00 – 18:00 saatleri arasında 0212 2 430 430 numaralı çağrı merkezimizi arayabilir ya da alisveris@kutupayisi.com adresine eposta gönderebilirsiniz.

 

Stanley: Sıcak ve Soğuk Standartları

18/8 paslanmaz çelikten üretilen ve BPA içermeyen Stanley ürünlerinin şirket merkezi ABD ‘dedir. Ürünlerin etiketinde yazan sıcak ve soğuk saklama süreleri için referans alınan değerler, uluslararası alanda bir otorite olan ABD Bakanlığı Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) tarafından ortaya koyulan sıcaklık standartlarına göre belirlenmiştir. Bu standartlara göre sıvılar için 60 derece üstü ısılar sıcak olarak değerlendirilmektedir. Sıvılardaki soğuk standardına göre ise 10 derece altında ısıya sahip olan sıvılar soğuk olarak değerlendirilmektedir.
Stanley ürünlerinin fabrika testlerinde ürünlerin içine 95 derecedeki sıvı tamamen doldurulduktan sonra kapağı sıkıca kapatılmakta ve içerideki sıvının 60 dereceye indiği süre sıcak saklama süresi olarak belirlenmektedir. Soğuk saklama testlerinde ise ürünün içine 1.67 derecedeki sıvı doldurulmakta ve sıvının ısısı 10 dereceye kadar yükseldiği süre soğuk saklama süresi olarak belirlenmektedir. Testler süresince ürünün kapağı açılmamaktadır. Bu testler 23 derecelik ortam sıcaklığında gerçekleşmektedir.

 

Ortam sıcaklığı, ürünün iç bölümünün önceden sıcak/soğuk bir sıvı ile ısıtılması veya soğutulması, ürünün içine koyulan sıvının miktarı ve yoğunluğu sıcak ve soğuk tutma sürelerini belli oranlarda etkileyebilmektedir.

Süreleri etkileyen en önemli faktör ise ürünlerin içine koyulan sıvının ısısıdır. Yukarıda belirtilen sıcaklıklardan daha farklı ısıda sıvı kullanılması sıcak ve soğuk saklama sürelerini kısaltacaktır. Örneğin; bir kahve zincirinden ürününüze doldurttuğunuz 62 – 65 derecedeki (kahvecilerdeki yaklaşık standart kahve sıcaklığıdır) kahveniz, kapağının hiç açılmamış olması durumunda bile ürünün etiketinde yazan süreden çok daha kısa bir süre içinde sıcaklık alt sınırı olan standart 60 dereceye inecektir. Tabiat kanunları gereği ek bir ısı kaynağı olmadığı sürece hiçbir ürün ısısını sonsuza dek koruyamamaktadır. Bundan dolayı izolasyonlu kaplar içine koyulan sıvılarda belli sürelerde gerçekleşen ısı kayıpları doğal bir olaydır.

Dikkate değer kullanıcı yorumu:
Türkiye distribütörü olduğunu söyleyen  kutupayisi.com‘a güvenip aradığınız Stanley termosu buldum derseniz edersiniz. Çünkü A101 gibi kurumsal firmalarda satılan termoslarda bile maalesef Türkiye distribütörü gibi davranmayarak “onlar ithal etmiş bizle ilgisi yok”, “nerden aldıysan oraya götür” şeklinde bir yol izletiyor. Sitedeki yorumların aksine kendi sattığının dışındakilerle ilgilenmediğini maalesef tecrübe ile sabit söyleyemiyoruz. Firmanın bu tavrı Stanley kullanıcılarını üzüyor… Umarız bu politikalarını değiştirerek müşterilerine ve Stanley'e sahip çıkarlar… Biz de müşteri memnuniyetlerini ve firmadan memnuniyetimizi paylaşmaktan hoşnut oluruz.

İlginizi Çekebilir

gbwhatsapp a normal whatsapp a taaamak 13

GBwhatsapp ‘ı normal whatsapp’a taşımak

Öncelikle GBWhatsapp'ınıza ulaşımınız varsa yedeğini alın. Yoksa da önemi yok devam edelim. telefonunuzda dosya yöneticinizden …

uyuz hastaligi tedavisi kesin cozum 02

Uyuz hastalığı tedavisi [Kesin Çözüm]

Dikkat: Okuyacağınız tecrübeler onlarca ilaç denemesi tecrübeler eczacı kardeslerimizin ve dermotolog tanıdıklarımızın destek ve tavsiyeleri …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir