whatsapp tan whatsapp plus a nasa l kopyalana r 01
whatsapp tan whatsapp plus a nasa l kopyalana r 01

WhatsApp’tan WhatsApp Plus’a nasıl kopyalanır

WhatsApp Messenger sohbetlerinizi WhatsApp Plus’a taşımak karmaşık değildir, ancak hile vardır. MOD’da yedekleri geri yüklemek Google Drive ile yapılamadığından bunu mümkün olan en kolay şekilde nasıl yapacağınızı gösteriyoruz. ALttaki anlatımı unutun:
Bu video daha iyi:

 

Sohbetler WhatsApp'tan WhatsApp Plus'a nasıl kopyalanır

Sohbetlerinizi WhatsApp Messenger’dan WhatsApp Plus’a yedeklemek için izlemeniz gereken adımlar bunlar.

WhatsApp Messenger’a girin, Sohbetler sekmesine gidin ve sağ üst köşede 3 dikey çubuk bulunan simgeye tıklayın.

WhatsApp Messenger ayarlarına erişimWhatsApp Messenger ayarlarına erişimAçılır menüden Ayarlar’ı seçin .

Seçenekler menüsünde Ayarlar'a basınSeçenekler menüsünde Ayarlar’a basınSohbetler’e gidin .

Sohbetler bölümüne gidinSohbetler bölümüne gidinSohbet yedeğine tıklayın .

Sohbet yedeklemesi'ni seçinSohbet yedeklemesi’ni seçinŞimdi Yedekle düğmesine tıklayın. Birkaç saniye sonra, bu seçeneği ayarladıysanız yerel bir yedeklemenin yanı sıra bir Google Drive yedeklemesi de oluşturulur.

Yerel yedekleme oluşturmak için Yedekle'ye basınYerel yedekleme oluşturmak için Yedekle’ye basınWhatsApp Messenger’ın yedeği oluşturulduktan sonra, hazırsınız.
Şimdi, WhatsApp klasörünü dahili bellekten kopyalamanız gerekir.
Bunu yapmak için ES Dosya Gezgini gibi bir dosya tarayıcısı kullanmanız gerekir. Es dozya gezgini APK’nızı aşağıdaki yeşil düğmeden indirerek başlayın ve uygulamayı her zamanki gibi yükleyin. İstediği tüm izinleri verin.

 

ES Dosya Gezgini ile telefonunuzun dahili depolama alanına erişin
ES Dosya Gezgini ile telefonunuzun dahili depolama alanına erişinWhatsApp adlı bir klasör içeren bir klasör dizinine ulaşacaksınız.

WhatsApp klasörünü bulun
WhatsApp klasörünü bulunKlasöre birkaç saniye basmaya devam edin; ekranın altında seçenekler menüsü görüntülenir, Kopyala seçeneğini belirleyin.

WhatsApp klasörünü kopyalayınWhatsApp klasörünü kopyalayınTavsiyemiz, dahili bellekte WhatsApp klasörünü bulup kopyaladıktan sonra, içeriğini hem cep telefonunuzdaki bir klasöre hem de mümkünse bir bilgisayarda – bulabileceğiniz herhangi bir yerde – kaydetmenizdir. Bu durumda, ES Dosya Gezgini ile yeni bir klasör oluşturacağız. Sağ üst köşede üç dikey noktaları simgesini bulun ve seçin Yeni .

Seçenekler menüsünde yeni seçenek
Seçenekler menüsünde yeni seçenek  Klasör seçeneği ile devam ederek yeni klasörü açın.
ES Dosya Gezgini ile yeni bir klasör oluşturmaYeni klasörünüze bir ad vermeniz gerekir, yani WhatsApp Yedek dedik . Yazdıktan sonra Tamam’a tıklayın .

Yeni klasör için bir ad oluşturmaŞimdi,   WhatsApp klasörünü yeni açtığımız bu  klasörümüze ( WhatsApp Yedek ) kesip yapıştırın .

WhatsApp klasörünü yeni WhatsApp Plus klasörünüze kopyalayın

Artık yedeklemeyi sohbetlerinizle WhatsApp Plus’a aktarmanın zamanı geldi. İşleme devam etmek için WhatsApp Plus’ı yüklü tutmak mümkün olmadığından WhatsApp Messenger’ı kaldırın . Bunu yapmak için iki seçeneğiniz vardır: yüklü uygulamalar menünüz arasında uygulama simgesini bulun, simgeyi birkaç saniye basılı tutun, Uygulama bilgilerini girin ve Kaldır’a basın veya ayarlardan yüklü uygulamalar listesine erişin, girişi bulun yazın ve aynı Kaldır düğmesine basın .

WhatsApp'ı kaldırma düğmesiWhatsApp’ı kaldırma düğmesiArdından, WhatsApp Plus’ı indirin , bu kılavuzun sonundaki yeşil İndir düğmesinden yapabilirsiniz. APK’yı yükleyin, ancak uygulamayı henüz açmayın.

Daha önce kopyaladığınız WhatsApp klasörünü arayın . Yeni WhatsApp Plus klasörüne kopyaladıktan sonra, ES Dosya Gezgini tarafından sağlanan kopyala ve yapıştır seçeneklerini kullanarak onu kopyalamanız ve kök dizine geri getirmeniz gerekir. Bundan sonra, WhatsApp Plus klasörünü silin, kök WhatsApp klasörünü WhatsApp Plus olarak yeniden adlandırın ve Tamam tuşuna basın .

Son klasörü WhatsApp Plus olarak yeniden adlandırınSon klasörü WhatsApp Plus olarak yeniden adlandırınSon olarak, WhatsApp Plus’ı açın ve telefon numarası doğrulama işlemine devam edin. Numara doğrulandıktan ve gerekli izinler verildikten sonra, uygulama size bulunan yedekleme dosyasını gösterecektir. Geri Yükle’ye basın , tüm sohbetleriniz MOD’da bulunacaktır.

 

İlginizi Çekebilir

eysar.net hetzner plesk icin dns ayarlari ve cloud flare dogru ayar yapilandirmasi plesk dns settings jpg

Hetzner Plesk için DNS ayarları ve Cloud Flare doğru ayar yapılandırması

Bu eğitimde, bölge aktarımı için Bind ve AXFR kullanılarak Hetzner DNS Yönetiminin bir Plesk Sunucusuna …

eysar.net gbwhatsapp i normal whatsappa tasimak gbwhatsapp a normal whatsapp a taaamak 13

GBwhatsapp ‘ı normal whatsapp’a taşımak

Öncelikle GBWhatsapp’ınıza ulaşımınız varsa yedeğini alın. Yoksa da önemi yok devam edelim. telefonunuzda dosya yöneticinizden …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir