Screenshot 2
Screenshot 2

Youtube’un 18 Yaş Sınırı Doğrulamasını Atlatmanın Yolu

İlgili adresi bu siteye kopyalamanız yeterli:

 

https://youtubeloop.net

 

 

YENİ YÖNTEMLER:

Bu, çocuklar ve aileleri kötü içeriklerden korumak için bir uyarıdır. YouTube'a video yüklenirken belirtilen yaş aralığı bilgisiyle oluşan Uygunsuzluk uyarısı. Yukarıdaki gibi siyah uyarı ekranın çıkmasına sebeb oluyor. Peki bu Bilgisayar ve Mobil cihazlarda YouTube yaş kısıtlaması kaldırma aşağıda açıklıyoruz.

Embed kelimesini kullanın

Başka bir URL izlemek için bu kez, sizi başka bir siteye götürmek yerine, YouTube'da olduğu şekilde çalışır. Kolay yöntem değil mi? Embed'i ekleyin izlemek için tekrar tıklayın. Şimdi “watch?v=” ile “embed” ifadesiyle değiştirin.

  • Görünen

watch

  • Olması gereken

embed

Bu sadece videoyu izlemenize izin vermez, aynı zamanda tam ekran modunu da açacaktır. Ne yazık ki, tam ekran modunu kapatmanın bir yolu yoktur. Böylece videoyu izlerken bittiğinde, sekmeyi kapatın ve tekrar başlayın.

 

YouTube'da Kısıtlı Videoları Bilgisayarınızda Oturum Açmadan İzleyin

Geçici çözümlerin bilgisayarlarda yapılması daha kolay olsa da. Bunları mobil cihazlarda da deneyebilirsiniz. Videonun URL'sini YouTube uygulamasından kopyalayın.  veya Firefox gibi herhangi bir akıllı telefon tarayıcısına yapıştırın ve izleyin.

Bu örnek için, ekran görüntülerini masaüstünü kullanıyoruz. Ancak aşağıdaki basit hilelerin hepsi hem Android hem de iOS için iyi çalışıyor.

Facebook Messenger'daki İşletmeler toplu sohbet mesajlarını yayınlayabilir

Repeat kullanımı

Tıpkı NSFW gibi, YouTube yaş kısıtlaması kaldırma yöntemi için, URL'de repeat kelimesini kullanabilirsiniz. URL'nin başına eklenmek yerine, bu sefer youtube'dan sonra ‘repeat' kelimesini ekleyeceksiniz.

repeat

 

 

 

 

NSFW Yolu

NSFW, YouTube URL'sini düzenleyebilmeniz için URL'yi tıklayın. URL'de youtube.com'dan önce ‘nsfw'yi ekleyin.

nsfw

Enter tuşuna basın ve izlemek istediğiniz video hemen oynaması gerekir.

 

 

Android'de Yaş Sınırlı Videoları İzleyin

YouTube yaş kısıtlaması kaldırma işlemi için bazı basit hileler sağlayacak uygulamalar var.

 

Musepic

Musepic, Android platformu için ücretsiz, ancak uygulama içi satın almalarla birlikte gelen. Üçüncü taraf bir YouTube video oynatıcı uygulamasıdır. Tekrar etmek için, müzik videoları, çalmak için widget ve açılır pencere ekranıyla birlikte geliyor.

 


Youtube, dünyada en çok ziyaret edilen 3. site. videolarının merkezi halinde. Videolar genel kullanıma açık ancak hepsi değil.

Site, çocuk güvenliği için videolarda yaş sınırı engeli/içerik uyarısı kullanmakta. Yetişkinlere uygun videoları izlemek için üyelik gerekiyor. Aksi taktirde “İçerik Uyarısı. Bu video bazı kullanıcılar için uygunsuz olabilir. Lütfen yaşınızı doğrulamak için oturum açın.” yazan bir ekrandan başka birşey izlenemiyor.

Bu engel biraz tuhaf. Örneğin Ebu Yusuf'un cenaze defin görüntülerini izlemek isterken, İrlanda IPlerinden yaş sınırı engeline takılıyorsunuz. Bu yaş sınırı neye göre belirleniyor bilmiyorum ama doğrusu bir video için Youtube'a login olmak istemiyorum.

Sizde benim gibi alt tarafı bir video izleyip çıktığınız bir siteye üye olmak istemiyorsanız, Google'ın cep telefonu numarasını vermeden üye kabul etmemesini boykot ediyorsanız ve hayatınızın bundan sonrası hep 18 yaş üstü olacaksa, birkaç küçük hileden birini kullanabilirsiniz.

Yöntem 1; Youtube içerik uyarısını bypass edin

Bu hilede yaş engeline takıldığımız videoya ait URL adresinde manipülasyon yapıyoruz. URL adresindeki “watch?v=” bölümünü “v/” yada “embed/” ile değiştiriyoruz. Enter tuşuna basıp yeni adresi tarayıcımıza yüklüyoruz.

Orjinal URL

 https://www.youtube.com/watch?v=dj77BwsXOkU

Yeni URL

  https://www.youtube.com/v/dj77BwsXOkU 

Veya

 https://www.youtube.com/embed/dj77BwsXOkU 

 

Yaptığımız değişikliğin ardından, video'yu tam ekranda izleyebiliyoruz. Peki neden?

Youtube, videoları sitelerinde yayınlayabilmeleri için diğer geliştiricilere bazı çözümler sunar. Youtube videolarını sitenize ekleyebilirsiniz. Bu şekilde kullanılan videolarda yaş sınırı engeli bulunmaz. Biz de videonun geliştiricilere sunulan adresini kullanıyoruz ve engele takılmıyoruz. İşte hilemizin sırrı bu.

 

 

İlginizi Çekebilir

online sesi yaziya cevirme online voice to text 01 scaled

Online sesi yazıya çevirme online voice to text

Tavsiye siteler aşağıda sıralanmıştır. https://voicenote.in/live/ sonix.ai dictation.io google.com/intl/en/chrome/demos/speech.html https://docs.google.com https://speechtexter.com

epson l350 zarf yazdirma 01

Epson L350 Zarf yazdırma

  1.Zarfı arkası yukarı bakacak ve açılır kısmı sağa bakacak şekilde, tam yazıcımız arkasında bulunan …

5 yorumlar

  1. çok mantıklı helal olsun

    0
    0
  2. arkadaşlar ben yapıyorum vidoyu indirmeye başlıyor

    0
    0
  3. arkadaşlar ben aynı işlemi yapıyorum videoyu indiriyor bilgisi olan cevap yazsın

    0
    0
  4. arkadaşlar benimkinde vido açılmayo hata veriyor

    0
    0

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir