google drive diger hesaplardan cikma 01
google drive diger hesaplardan cikma 01

Google Drive Diğer hesaplardan çıkma

Soru: Google ve Backup and Sync yüklü bir dizüstü bilgisayarım olduğunu ve Google hesabımın bu uygulamaların her ikisi için de oturum açtığını varsayalım. Ardından, dizüstü bilgisayarım çalınırsa, Google hesabımdan hem Google Chrome hem de Yedekle ve Senkronize Et'ten uzaktan çıkmak istiyorum. Google Chrome'dan uzaktan nasıl çıkış yapacağımı zaten öğrendim: Sadece Google Hesabı ayarlarınızı açın ve ‘Güvenlik' bölümünden cihazı kaldırabilirsiniz. Ancak bu beni Yedekle ve Senkronize Et'ten çıkış yapmaya yaramıyor…

Cevap:

 

İki aşamalı doğrulamayı etkinleştirdiğiniz tarayıcı dışında, iki aşamalı doğrulamayı etkinleştirmek, oturum açtığınız tüm Chrome tarayıcılarında senkronizasyonu duraklatır ve tüm web oturumlarınızdan çıkış yapmanızı sağlar, ancak Backup and Sync oturumunuz kapanmaz.

İkincisi, güvenlik ayarlarından oturum açtığımız diğer  bilgisayarları kaldıramazsınız.

Gmail'e gidin sağ alttaki ‘Ayrıntılar' ı (‘Son hesap etkinliği' altında) ve ardından ‘Diğer tüm Gmail web oturumlarından çıkış yap' ı tıklarsanız, Google web sitelerinden yalnızca şu anda olmayan tarayıcılarda çıkış yaparsınız.

google drive diger hesaplardan cikma 01 1
Başka bir bilgisayardan Chrome'da oturum açtıysanız  Backup and Sync y yeniden oturum açacaktır. O yüzden bu işlem önemlidir.

google drive diger hesaplardan cikma 02 1

İlginizi Çekebilir

online sesi yaziya cevirme online voice to text 01 scaled

Online sesi yazıya çevirme online voice to text

Tavsiye siteler aşağıda sıralanmıştır. https://voicenote.in/live/ sonix.ai dictation.io google.com/intl/en/chrome/demos/speech.html https://docs.google.com https://speechtexter.com

epson l350 zarf yazdirma 01

Epson L350 Zarf yazdırma

  1.Zarfı arkası yukarı bakacak ve açılır kısmı sağa bakacak şekilde, tam yazıcımız arkasında bulunan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir